Фолк певицата Галена пребори коронавируса,  научи HotArena. С отрицателен тест

...
Фолк певицата Галена пребори коронавируса,  научи HotArena. С отрицателен тест
Коментари Харесай

Галена и синът й пребориха коронавируса, пробите им са отрицателни

Фолк певицата Галена пребори ковид,  научи HotArena. С негативен тест е и синът й Александър след 14 дневна карантина. Новината беше публично обявено от столична болница, където изпълнителка и детето и са били изследвани.

„ Днес завърши 14-дневната карантина на Галена и сина й. А резултатите от PCR тестванията за Ковид-19 и на двамата са негативни. Това оповестяват от „ Софиямед “. „ Певицата към този момент може свободно да поддържа връзка със своето семейство, другари и почитатели без терзание, защото тя и синът й са напълно изчистени от вируса “, разясниха от медицинския комплекс. Оттам пожелават на поп фолк изпълнителката и дребния й наследник здраве и бързо завръщане към естествения метод на живот, написа „ България Днес “.

Певицата прикани и всички хора да съблюдават законовите наставления. Тя също по този начин благодари на своите почитатели за загрижеността. „ Искам да прикани всички хора да съблюдават законовите наставления, да бъдат рационални и да пазят себе си и околните си, тъй като както виждате, нищо обвързвано с вируса не е строго дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на почитателите си за цялата угриженост и благопожелания за скорошно излекуване! Желая ви здраве! “, написа още поп фолк изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР